Selamat Hari Guru
Posted on Monday, May 20, 2013 at 3:02 AM

The Award for the most wonderful teachers have been declared and it goes to all my teachers at Tadika Damansara, SK Damansara Damai 1, SK Kampong Jawa, SMK Kampong Jawa Klang, Yamaha Music School and to all teacher in the world. love you teacher, thanks for everything :)

16 mei sekolah kita orang sambut hari guru, so as form 5 student and for the last year dekat sekolah tu ramai jugak lah form 5 yang datang, yelaa bila lagi kan nak merasa sambut hari guru, tahun depan dah takde dah. Hari guru tahun ni takde lah best mana tapi okay lah happening lah jugak. tema hari guru tahun ni biru. i dont know why blue but nevermind tak penting pun apa tema sekali pun. Pagi tu adalah persembahan dari budak budak ni untuk cikgu. macam artis lah konon. cehh..

Oh ye macam biasa award yang wajib setiap tahun, anugerah cikgu paling tegas is cikgu saidi..tegas ke? anugerah cikgu paling bergaya is cikgu chong..anugerah cikgu paling sporting is cik suriani..anugerah cikgu paling cool is en sallehuddin..anugerah cikgu paling apa lagi ye? err lupa lah... btw tahniah ye cikgu, tahun depan kekal kan kejuaraan anda :)

Selamat Hari Guru to all my teacher, terima kasih sebab banyak mengajar kami tentang kehidupan, terima kasih sebab jadi ibu ayah kami dekat sekolah, terima kasih sebab jadi keluarga kami, terima kasih sebab sayang kami macam anak, terima kasih cikgu, thanks for everything, i love you forever :)


0 Comment:


Post a comment
« Newer Older »


TOP▲
© 2011-2013 ATIQ KHALISYAH.
Design by Amer Izzat & Powered by Blogger.
Best viewed using Google Chrome with a resolution of 1366 x 667.