Terkilan.
Posted on Thursday, September 13, 2012 at 2:47 AM

Assalamualaikum..waktu macam ni maybe korang yang dapat pergi kem waran tengah sibuk prepair barang kan nak pergi kem. best nya korang kan. untung sangat. geng-geng aku tyme kem hari tu 4 orang dapat pergi waran..min,rabi,bella dengan iman good luck eh korang. buat yang terbaik. aku, ain dgn afida tak layak pun. sedih sangat weh. takpe lah bukan rezeki kita orang.

tadi aku pergi jumpa min kat stor, tyme tu aku tengok dorang berdua tengah sibuk cari boot. best sangat tengok dorang. teringat time nak pergi amek pangkat sarjan dulu. aku tengok je dorang tapi dalam hati ni tuhan je tahu. sumpah aku cakap tak tahan sangat nak nangis tyme tu..aku cakap "good luck" kat min and terus bla..aku tak tahan sangat tyme tu. keluar je stor terus mengalir air mata.

dari aku form 3 aku teringin sangat nak semua tu..tapi salah aku jugak sebab tak buat betul-betul tyme amek pangkat sarjan/staff sarjan hari tu..aku boleh je dapat staff sebenarnya. tapi tyme tu aku demam.aku tak larat sangat..nasib tak menyebelahi aku tyme tu..

weh zahiruddin tahniah lah dapat pergi amek pangkat tyme form 3 kan. untung kau kan. bukan nak bagi aku dulu. aku tahun depan dah last. tapi takpe lah weh..tu rezeki kau kan. aku doa kan kau berjaya :')


tahun depan aku rasa aku dah taknak aktif KRS lagi. aku terasa sangat dengan semua ni tapi bukan aku merajuk dengan korang cuma aku rasa dipinggirkan. lagi pun tahun depan kan dah ada 2 waran. soo sapa lah yang pandang aku ni kan.



0 Comment:


Post a comment
« Newer Older »


TOP▲
© 2011-2013 ATIQ KHALISYAH.
Design by Amer Izzat & Powered by Blogger.
Best viewed using Google Chrome with a resolution of 1366 x 667.