Perubahan :)
Posted on Wednesday, December 12, 2012 at 11:48 PM


Assalamualaikum, hye dear blogger..alhamdullilah masih diberi peluang untuk terus bernafas, semoga hidup diberkati, insyaallah..okay maybe tajuk agak pelik "perubahan" ye pejam celik pejam celik dah nak bukak sekolah pun, macam tak percaya kan, cepatnya masa berlalu. Tahun depan spm, lemah nya bila sebut pasal spm, so next year dah tak ada main-main, tak ada bercinta cintun, kena focus and tahun depan kena start bercinta dengan buku pulak..huh tak best nya bunyi.

Aku nak berubah,sampai bila nak jadi bodoh kan, teringin jugak nak jadi macam budak-budak kelas 'A'. okay mulai dari sekarang kena berubah, nak seribu daya, taknak seribu dalih. Nak kena study untuk 9subjek? yaallah banyaknya..semua masih terumbang ambing lagi, lagi-lagi akaun, apapun aku tak tahu..sedihnya orang lain dah jauh kat depan...aku ni tertinggal kat belakang :/


Alhamdullilah masih ada kawan yang memahami dan cuba untuk tolong, kenapa mesti malukan, nak berjaya tak boleh ada sikap malu, dengan sesiapa pun kita boleh belajar..tak semestinya tak dapat 8A tak boleh berjaya kan, kalau nak berjaya usaha tu yang penting. insyaallah aku cuba yang terbaik untuk spm, nak jugak tunjuk kat mama dengan abah result yang baik...

thanks linda sebab banyak bagi nasihat and semnagat. sayang kau :*

0 Comment:


Post a comment
« Newer Older »


TOP▲
© 2011-2013 ATIQ KHALISYAH.
Design by Amer Izzat & Powered by Blogger.
Best viewed using Google Chrome with a resolution of 1366 x 667.