Usrah
Posted on Saturday, January 19, 2013 at 8:21 PM

semoga menjadi muslimah yang berjaya


assalamualaikum, bersyukur dekat Allah sebab masih diberi nafas untuk hidup dan beribadah kepadanya.. kali ni nak cerita pasal usrah..apa itu usrah? ada apa dengan usrah? usrah ni kalau nama manis dia bulatan bahagia tapai sekrang bukan senang nak tengok anak anak muda berusrah dekat masjid..okay seriously usrah best sangat..tadarus sama-sama, kongsi cerita, pendapat dan masalah sama-sama..macam family kan?

Alhamdulillah semenjak join usrah rasa diri dekat dengan Allah, seronok dapat kenal dengan k.nisa, suriya, afida, nafilah, maisarah, balqis, faiqa, nada and thanks dekat ain sebab ajak join usrah...sayang korang kerana ALLAH :)


adik nafilah.....


0 Comment:


Post a comment
« Newer Older »


TOP▲
© 2011-2013 ATIQ KHALISYAH.
Design by Amer Izzat & Powered by Blogger.
Best viewed using Google Chrome with a resolution of 1366 x 667.